Verpakkingen

Verpakkingen

Amka hanteert vele verpakkingsvormen voor haar assortiment. De meest toegepaste verpakkingsvorm is een gripzakje met artikelomschrijving en EAN. Hierdoor is de opslag voor verpakken nihil en kunt u als winkelier een concurrerende prijs bieden t.o.v. de vakhandel die “los” verkoopt. De losse artikelen worden altijd apart in omverpakking aangeleverd zodat het door uw goederenontvangst makkelijk, snel en foutloos te verwerken is.

Buiten gripzakjes levert Amka ook artikelen in blister en / of kopkaart. Onze modules zijn dan ook meestal opgebouwd uit de combinatie met schappresentatie en haakpresentatie. Per product wordt de beste verpakkingsvorm geselecteerd. Wij zijn i.s.m fabrikanten continue bezig om verpakkingen door te ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan lijntekeningen met maatvoeringen, toepassingen etc. Dit voorkomt vragen en zorgt ervoor dat verpakkingen niet onnodig worden geopend.
Bouwtechnische producten worden door ons voorzien van EAN codes waardoor verkoop voor detailhandel eenvoudig is. Uw verkoopeenheid wordt meestal overgenomen zodat u geen problemen heeft met bijvoorbeeld inkoop per M3 en verkoop per stuk. Dat noemen wij inkoopgemak!

Amka maakt gebruik van exclusieve merken die ook in unieke verpakkingen worden geleverd. Tevens zijn vloer- en of baliedisplays ontwikkeld ter ondersteuning.


Wilt u meer informatie m.b.t onze verpakkingsmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.