Schappenplan

Amka modules:

Amka gaat verder dan alleen het leveren van goederen. Voor een optimaal verkoopresultaat is het van groot belang dat de goederen op een juiste wijze en juiste plaats worden gepresenteerd. Hiervoor hebben wij standaard “Amka-modules” ontwikkeld die zich hebben bewezen in de praktijk. Onze modules worden jaarlijks gezamenlijk geëvalueerd. Zo bllijven onze modules up to date en wordt voor iedereen maximaal rendement behaald. De reeds ontwikkelde modules kunnen worden samengesteld vanaf 1 meter tot 50 meter (Tegometaal). Amka biedt de mogelijkheid deze modules op locatie op te bouwen, in te richten en te onderhouden conform gemaakte afspraken met de partner.

De artikelen worden in onze modules ondersteund door informatie bij het vak. Hierbij zijn veel opties mogelijk. Een afbeelding van het artikel, EAN code en de eventuele keurmerken (van belang voor de professionele afnemer) behoren tot de standaard informatie voor de schapkaart.
Los hiervan kunt u denken aan locaties, uw bedrijfsnaam / logo en prijsstelling.

Bij grootgoed artikelen maakt Amka vaak gebruik van showmodellen die de verkoop vergemakkelijken. Een goed voorbeeld is het presenteren van radiatoren met alle aansluit mogelijkheden.

Buiten deze mogelijkheden hebben wij een uniek systeem waarbij het inruimen van artikelen makkelijk verloopt.Graag informeren wij u nader over deze service.

Amka maatwerk module:

Hoewel onze bestaande modules zich in de praktijk bewijzen zien wij een toenemende vraag naar maatwerk. Elke formule in Nederland heeft eigen uitstraling en richt zich op diverse doelgroepen. Onze specialisten bezoeken uw winkel en krijgen middels een gesprek een goed beeld van de wensen en mogelijkheden. Met deze informatie zijn wij in staat een geheel vrijblijvend assortimentsvoorstel en bijbehorende presentatie te maken. Indien gewenst kan deze presentatie fysiek worden opgebouwd in onze showroom voor een nog betere indruk

Wilt u meer informatie of een presentatie van de Amka modules?  Neem dan geheel vrijblijvend contact op.